Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, 11:00

Χριστουγεννιάτικα δέντρα, πολύχρωμα και γιορτινά!

Εορταστικές κατασκευές στο διαδικτυακό μας εικαστικό εργαστήρι για παιδιά

Προετοιμαζόμαστε με πολλή όρεξη για μια από τις ομορφότερες γιορτές της χρονιάς και σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Με τη βοήθεια της εικαστικού και επιμελήτριας του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, Αθανασίας Σκληρού, μαθαίνουμε να κατασκευάζουμε τα δικά μας λαμπερά Χριστουγεννιάτικα δέντρα με την τεχνική του κολλάζ.

Για τις γιορτινές χειροτεχνίες μας χρειαζόμαστε 2 χρωματιστά χαρτιά κανσόν Α4, λευκό χαρτί απλό Α4, χαρτιά από εφημερίδες, κόλλα στικ, ψαλίδι, ξυλομπογιές και χρυσόσκονη σε διάφορα χρώματα (προαιρετικά).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται online μέσω της πλατφόρμας Zoom και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-11 ετών.

Παρακαλούμε, σημειώστε πως η πρόσβαση στην πλατφόρμα, θα είναι εφικτή από τις 10:50 και όχι νωρίτερα.

Για να συνδεθείτε ακολουθήστε το παρακάτω link ή αντιγράψτε τους κωδικούς: 

https://us06web.zoom.us/j/87072926570?pwd=NzMwREdMQThyZFVNUXEzS3NuY25KQT09

Meeting ID: 870 7292 6570

Passcode: 987860

Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες, προτού επιλέξετε παρακολούθηση της εκδήλωσης:     

  • Για να παρακολουθήσετε, χρειάζεται να έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή/κινητό/ταμπλέτα σας την πλατφόρμα Zoom (δωρεάν, πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο) και να έχετε κάνει sign in.
  • Το meeting για την εκδήλωση ανοίγει 10 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης. Όσοι συνδέονται, περιμένουν στην ψηφιακή αίθουσα αναμονής (waiting room) του meeting, μέχρι να επιτραπεί η είσοδος σε όλους.
  • Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο (live). Από την αρχή της εκδήλωσης και ως το τέλος, οι κάμερες και τα μικρόφωνα όλων θα πρέπει να είναι κλειστά.
  • Εάν θέλετε να θέσετε κάποιο ερώτημα ή να μεταφέρετε κάποιο μήνυμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο chat της πλατφόρμας zoom.

Ακολουθήστε μας στα social media: Facebook και Instagram