Learning Should Always Be Fun

Διδάσκουμε…

Αγγλικά

Η αγγλική γλώσσα χαρακτηρίζεται ως η πρώτη παγκόσμια (lingua franca) και κατέχει κυρίαρχη θέση ως διεθνής γλώσσα σε πολλούς βασικούς τομείς του σύγχρονου κόσμου.

Η γνώση της έχει καταστεί απαραίτητη και η απόκτηση πτυχίου, τουλάχιστον βασικού επιπέδου, είναι αναγκαίο πλέον προσόν για την εύρεση εργασίας.
Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και στόχο έχουν την ταχύρρυθμη αλλά και συνάμα ουσιαστική εκμάθηση της γλώσσας.
Οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν όποιο από τα επίσημα αναγνωρισμένα πτυχία ανταποκρίνεται στις ικανότητες και τις απαιτήσεις τους.
Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων αλλά και ειδικά τμήματα ενηλίκων.

 • Ολιγομελή τμήματα

 • Ατομικά μαθήματα

 • Τμήματα Ενηλίκων

Γαλλικά

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξει κάποιος να μάθει γαλλικά. 170εκ. άνθρωποι μιλούν γαλλικά μιας και 52 χώρες-κράτη την έχουν ως επίσημη γλώσσα.
Είναι απαραίτητη στον τουριστικό, εμπορικό και βιομηχανικό τομέα.

Ένας ακόμα βασικός λόγος είναι το ότι η Γαλλία παρέχει εντελώς δωρεάν προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στα περισσότερα πανεπιστήμια της, γεγονός που την καθιστά μια πολύ δελεαστική επιλογή για τις μελλοντικές σας σπουδές.
Βασικότερος όμως λόγος είναι πως η γαλλική, έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά στο άκουσμά της και μπορεί εύκολα να αγαπηθεί από τον καθένα!
Αυστηρώς ολιγομελή τμήματα, ατομικά μαθήματα, τμήματα ενηλίκων

 • Ολιγομελή τμήματα

 • Ατομικά μαθήματα

 • Τμήματα Ενηλίκων

Γερμανικά

Το να μάθει κανείς γερμανικά στις μέρες μας σίγουρα αξίζει και μπορεί να επιφέρει σημαντικά οφέλη.
Η Γερμανία αποτελεί τον κυριότερο εμπορικό εταίρο της Ελλάδας και ένας μεγάλος αριθμός γερμανικών επιχειρήσεων δραστηριοποιείται στη χώρα μας.

Είναι λοιπόν προφανές πως η γνώση της γερμανικής, αποτελεί προσόν-κλειδί για την εύρεση εργασίας.
Τα γερμανικά, είναι η περισσότερο ομιλούμενη μητρική γλώσσα στην Ευρώπη και όποιος τα γνωρίζει, μπορεί να επικοινωνήσει με 100εκ. Ευρωπαίους.
Το έμπειρο προσωπικό μας σε συνεργασία με το Goethe Institut, θα σας οδηγήσουν σύντομα στην απόκτηση του επιθυμητού πτυχίου.
Αυστηρώς ολιγομελή τμήματα, ατομικά μαθήματα, τμήματα ενηλίκων.

 • Ολιγομελή τμήματα

 • Ατομικά μαθήματα

 • Τμήματα Ενηλίκων

Conversation Class

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, δημιουργήσαμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες.
Στόχοι των τμημάτων συνομιλίας είναι η βελτίωση και εξάσκηση του προφορικού λόγου.

Παρακολουθώντας αυτό το τμήμα, θα αναπτύξετε ακρίβεια και ευχέρεια στην ομιλία σας, θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και θα εμπλουτίσετε το λεξιλόγιό σας.
Το μάθημα βασίζεται στη χρήση Αγγλικών περιοδικών με θεματολογία προσαρμοσμένη στις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.
Έτσι η συζήτηση γίνεται ευχάριστη και οι συμμετέχοντες νιώθουν την ανάγκη της συμμετοχής και της έκφρασης.

 • Ολιγομελή τμήματα

 • Τμήματα Ενηλίκων

Self Test

Η αξιολόγηση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης καθώς προσδιορίζει το κατά πόσο επετεύχθησαν οι στόχοι που θέσαμε.
Μέσω της αξιολόγησης, δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές και στους καθηγητές να βελτιωθούν αλλά και στους γονείς να ενημερωθούν για την απόδοση των παιδιών τους.

Στο Κ.Ξ.Γ. “jigsaw” πραγματοποιούμε τακτικά Test αξιολόγησης της προόδου των μαθητών μας, Projects (παρουσιάσεις εργασιών), καθώς επίσης και Final Tests στο τέλος της χρονιάς.
Τέλος, μέσω του καινοτόμου συστήματος Self-Test οι σπουδαστές μας έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν το επίπεδο γνώσεώς τους μέσα από ειδικά διαμορφωμένα Computer Tests.

Εκπαιδευτικοί οργανισμοί

Το Κ.Ξ.Γ.”jigsaw” συνεργάζεται με καταξιομένους, στο χώρο της εκπαίδευσης, οργανισμούς και παρέχει πιστοποιημένα πτυχία με κύρος.