Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, 10:30

Το Μαγικό Τετράδιο: Προορισμός Χριστούγεννα

Η ιστορία ξεκινά στο χιονόλευκο Αγρίνιο. Εκεί, παραμονές Χριστουγέννων, ο Μπαρμπα-Θόδωρος με την οικογένειά του ετοιμάζουν ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι. Δεν λογαριάζουν όμως δύο ερωτευμένα… πρόβατα που έχουν στο μαντρί τους, τα οποία αποφασίζουν να κλεφτούν τελευταία στιγμή παρά τις αντιρρήσεις των γονιών τους… Ακολουθεί μια περιπέτεια με δράση, απρόοπτα και πολύ γέλιο!

 Μαζί μας σε αυτή την περιπέτεια παίρνουμε χαρτόνια, μαρκαδόρους και νερομπογιές για να δημιουργήσουμε τις δικές μας γιορτινές κάρτες για τους αγαπημένους μας.

Την διαδικτυακή σειρά αφηγήσεων Το Μαγικό Τετράδιο, με παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο και δραστηριότητες για παιδιά, επιμελείται και παρουσιάζει η ηθοποιός Ελένη Δαφνή.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται online μέσω της πλατφόρμας Zoom και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-11 ετών.

Παρακαλούμε, σημειώστε πως η πρόσβαση στην πλατφόρμα, θα είναι εφικτή από τις 10:20 και όχι νωρίτερα.

Για να συνδεθείτε ακολουθήστε το παρακάτω link ή αντιγράψτε τους κωδικούς: 

https://us06web.zoom.us/j/89528432079?pwd=Ymd1ZFhZS2pUVUJ2SndhUEJWdXFsUT09

Meeting ID: 895 2843 2079

Passcode: 723495

Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες, προτού επιλέξετε παρακολούθηση της εκδήλωσης:     

  • Για να παρακολουθήσετε, χρειάζεται να έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή/κινητό/ταμπλέτα σας την πλατφόρμα Zoom (δωρεάν, πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο) και να έχετε κάνει sign in.
  • Το meeting για την εκδήλωση ανοίγει 10 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης. Όσοι συνδέονται, περιμένουν στην ψηφιακή αίθουσα αναμονής (waiting room) του meeting, μέχρι να επιτραπεί η είσοδος σε όλους.
  • Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο (live). Από την αρχή της εκδήλωσης και ως το τέλος, οι κάμερες και τα μικρόφωνα όλων θα πρέπει να είναι κλειστά.
  • Εάν θέλετε να θέσετε κάποιο ερώτημα ή να μεταφέρετε κάποιο μήνυμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο chat της πλατφόρμας zoom.

Ακολουθήστε μας στα social media: Facebook και Instagram