ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 19:00

Συνάντηση με τον Peter H. Reynolds

Ο διάσημος Αμερικανός εικονογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων συνομιλεί για πρώτη φορά με τους αναγνώστες του από την Ελλάδα!

Προσκαλούμε τους μικρούς τους φίλους σε μια μοναδική online συνάντηση με τον Peter H. Reynolds, συγγραφέα και εικονογράφο των βιβλίων Συλλέκτης ΛέξεωνΠες Κάτι! και Να Είσαι Ο Εαυτός Σου, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Οι λέξεις και οι εικόνες είναι μαγικές και βοηθούν τους νεαρούς -και όχι μόνο- αναγνώστες να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τη δική τους φωνή καθώς και τον κόσμο γύρω τους!

«Οι λέξεις είναι μαγικές. Έχουν τη δύναμη να εκφράζουν, να συνδέουν και να μεταμορφώνουν… Οι εικόνες και οι λέξεις μου είναι εδώ για να σου δείξουν τον τρόπο να αποκτήσεις θετική ενέργεια, να αξιοποιήσεις τη φαντασία και την περιέργειά σου…»

– Peter H. Reynolds

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω Zoom και απευθύνεται κυρίως σε παιδιά ηλικίας 4 έως 9.

Ο Peter H. Reynolds είναι διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας και εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες και κυκλοφορούν σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Ελλάδα είναι πιο γνωστός για την εικονογράφηση των βιβλίων της Μιμής της Νευρικής που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, καθώς και για το βιβλίο του Η Tελεία που έγινε best seller. Ζει στη Μασαχουσέτη με την οικογένειά του.

Παρακαλούμε, σημειώστε πως η πρόσβαση στην πλατφόρμα, θα είναι εφικτή από τις 18:50 και όχι νωρίτερα.

Για να συνδεθείτε ακολουθήστε το παρακάτω link ή αντιγράψτε τους κωδικούς: 

https://us06web.zoom.us/j/86049317062?pwd=cTBzVlVrVk1rUzJzN3JHcUkzTGZwUT09

Meeting ID: 860 4931 7062

Passcode: 664354

Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες, προτού επιλέξετε παρακολούθηση της εκδήλωσης:     

  • Για να παρακολουθήσετε, χρειάζεται να έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή/κινητό/ταμπλέτα σας την πλατφόρμα Zoom (δωρεάν, πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο) και να έχετε κάνει sign in.
  • Το meeting για την εκδήλωση ανοίγει 10 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης. Όσοι συνδέονται, περιμένουν στην ψηφιακή αίθουσα αναμονής (waiting room) του meeting, μέχρι να επιτραπεί η είσοδος σε όλους.
  • Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο (live). Από την αρχή της εκδήλωσης και ως το τέλος, οι κάμερες και τα μικρόφωνα όλων θα πρέπει να είναι κλειστά.
  • Εάν θέλετε να θέσετε κάποιο ερώτημα ή να μεταφέρετε κάποιο μήνυμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο chat της πλατφόρμας zoom.

Ακολουθήστε μας στα social media: Facebook και Instagram