ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021, 12:00

Καράβια σε θάλασσες φθινοπωρινές

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης διοργανώνει ένα νέο εικαστικό εργαστήρι για παιδιά και καλούν τους μικρούς φιλότεχνους να βάλουν πλώρη για τις ανοιχτές θάλασσες του φθινοπώρου!

Το εργαστήριο μυεί τα παιδιά στον υπέροχο κόσμο της τέχνης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διευρύνουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και να λάβουν εργαλεία για να διοχετεύσουν το δυναμικό τους σε ευφάνταστες δημιουργίες.

Παρέα με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και την επιμελήτριά του, Αθανασία Σκληρού, δημιουργούμε τα δικά μας ζωγραφικά έργα, αντλώντας έμπνευση από έργα Ελλήνων καλλιτεχνών αλλά και παιδιών. Εφοδιάστε τους μικρούς καλλιτέχνες με μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, λευκό χαρτί ακουαρέλας Α4, χαρτιά χρωματιστά, κόλλα, ψαλίδι, κομμάτι από χαρτόκουτα Α4 – κι ένα  χαμόγελο! – κι ελάτε να ταξιδέψουμε δημιουργικά μαζί!

Παρακαλούμε, σημειώστε πως η πρόσβαση στην πλατφόρμα, θα είναι εφικτή από τις 11:50 και όχι νωρίτερα.

Για να συνδεθείτε ακολουθήστε το παρακάτω link ή αντιγράψτε τους κωδικούς: 

https://us06web.zoom.us/j/89173704893?pwd=QjdyWGFRSkc0QU5GNE1qODZLOFVMQT09

Meeting ID: 891 7370 4893

Passcode: 363105

Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες, προτού επιλέξετε παρακολούθηση της εκδήλωσης:     

  • Για να παρακολουθήσετε, χρειάζεται να έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή/κινητό/ταμπλέτα σας την πλατφόρμα Zoom (δωρεάν, πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο) και να έχετε κάνει sign in.
  • Το meeting για την εκδήλωση ανοίγει 10 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης. Όσοι συνδέονται, περιμένουν στην ψηφιακή αίθουσα αναμονής (waiting room) του meeting, μέχρι να επιτραπεί η είσοδος σε όλους.
  • Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο (live). Από την αρχή της εκδήλωσης και ως το τέλος, οι κάμερες και τα μικρόφωνα όλων θα πρέπει να είναι κλειστά.
  • Εάν θέλετε να θέσετε κάποιο ερώτημα ή να μεταφέρετε κάποιο μήνυμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο chat της πλατφόρμας zoom.

Ακολουθήστε μας στα social media: Facebook και Instagram