ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΜΑΪOY 2021, 12:00

Η ΕΛΛΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

«Μία ηλιόλουστη μέρα στην Αρχαία Ολυμπία»: Παρέα με την Έλλη και τον Ερμή που λατρεύουν τις διακοπές, έναν σκύλο, τον Ντίνο που μάχεται για τη σωτηρία του περιβάλλοντος, ένα σκανταλιάρικο μυρμήγκι και τη συγγραφέα Σοφία Αλεξίου περιπλανιόμαστε στην Ακρόπολη, στο Ζάππειο, στον Εθνικό Κήπο και στον τελικό μας προορισμό, την Αρχαία Ολυμπία. Μαζί εξερευνούμε μνημεία μέσα από μύθους της ελληνικής μυθολογίας, συναντούμε αρχαίους θεούς, σπάνια ζώα και κρυμμένους αρχαίους
θησαυρούς και φτιάχνουμε ένα στεφάνι από φύλλα ελιάς. Πάρτε μαζί σας ένα χάρτινο πιάτο, κόλλα, ψαλίδι, χρώματα και χαρτόνι και φύγαμε!

Παρακαλούμε, σημειώστε πως η πρόσβαση στην πλατφόρμα, θα είναι εφικτή από τις 11:50 και όχι νωρίτερα.

Για να συνδεθείτε ακολουθήστε το παρακάτω link ή αντιγράψτε τους κωδικούς: 

https://zoom.us/j/97908057643?pwd=TCtNZUFFQnZvbFNtQ1RtOUFBU3l4UT09

Meeting ID: 979 0805 7643 

Passcode: 368517

Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες, προτού επιλέξετε παρακολούθηση της εκδήλωσης:     

  • Για να παρακολουθήσετε, χρειάζεται να έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή/κινητό/ταμπλέτα σας την πλατφόρμα Zoom (δωρεάν, πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο) και να έχετε κάνει sign in.
  • Το meeting για την εκδήλωση ανοίγει 10 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης. Όσοι συνδέονται, περιμένουν στην ψηφιακή αίθουσα αναμονής (waiting room) του meeting, μέχρι να επιτραπεί η είσοδος σε όλους.
  • Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο (live). Από την αρχή της εκδήλωσης και ως το τέλος, οι κάμερες και τα μικρόφωνα όλων θα πρέπει να είναι κλειστά.
  • Εάν θέλετε να θέσετε κάποιο ερώτημα ή να μεταφέρετε κάποιο μήνυμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο chat της πλατφόρμας zoom.

Ακολουθήστε μας στα social media: Facebook και Instagram