ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 11:00

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ. ΕΣΥ;

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος μας παρουσιάζει 3+1 τέρατα από την Ελληνική Μυθολογία. Τέρατα όπως είναι η Μέδουσα, ο Γρύπας και ο Μινώταυρος που είναι πολύ … παρεξηγημένα, και για πρώτη φορά μας λένε την ιστορία τους από την δική τους οπτική γωνία. Τελικά, ίσως και να είναι συμπαθητικά… Ο συγγραφέας μας μαθαίνει ακόμη να φτιάχνουμε μικρά τερατάκια με χαρτοσακούλες φρούτων, μαρκαδόρους και ψαλίδι.

Παρακαλούμε, σημειώστε πως η πρόσβαση στην πλατφόρμα, θα είναι εφικτή από τις 10:50 και όχι νωρίτερα.

Για να συνδεθείτε ακολουθήστε το παρακάτω link ή αντιγράψτε τους κωδικούς: 

https://us06web.zoom.us/j/87683603239?pwd=QWsxcU9rMFhYOCtaTENaR2NhWldxdz09

Meeting ID: 876 8360 3239

Passcode: 832258

Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες, προτού επιλέξετε παρακολούθηση της εκδήλωσης:     

  • Για να παρακολουθήσετε, χρειάζεται να έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή/κινητό/ταμπλέτα σας την πλατφόρμα Zoom (δωρεάν, πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο) και να έχετε κάνει sign in.
  • Το meeting για την εκδήλωση ανοίγει 10 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης. Όσοι συνδέονται, περιμένουν στην ψηφιακή αίθουσα αναμονής (waiting room) του meeting, μέχρι να επιτραπεί η είσοδος σε όλους.
  • Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο (live). Από την αρχή της εκδήλωσης και ως το τέλος, οι κάμερες και τα μικρόφωνα όλων θα πρέπει να είναι κλειστά.
  • Εάν θέλετε να θέσετε κάποιο ερώτημα ή να μεταφέρετε κάποιο μήνυμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο chat της πλατφόρμας zoom.

Ακολουθήστε μας στα social media: Facebook και Instagram