ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, 10:30

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ: Τόποι Ψηφιακοί

Η ηθοποιός Ελένη Δαφνή και το Μαγικό Τετράδιό της επιστρέφουν για μια νέα περιπέτεια της αγαπημένης σειράς αφήγησης. Αυτή τη φορά, μια οθόνη ανοίγει και μας ρουφά σε ένα ψηφιακό σύμπαν με τους δικούς του κανόνες, γεμάτο εμπόδια, πίστες, μπόνους, ζωές και πολλές ανατροπές… Με όπλα ένα ψαλίδι, ένα περιοδικό, κόλλα και χαρτιά λευκά, ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της περιπέτειας στον κυβερνοχώρο!

Παρακαλούμε, σημειώστε πως η πρόσβαση στην πλατφόρμα, θα είναι εφικτή από τις 10:20 και όχι νωρίτερα.

Για να συνδεθείτε ακολουθήστε το παρακάτω link ή αντιγράψτε τους κωδικούς: 

https://us06web.zoom.us/j/86475367500?pwd=TFZ2OW1aa05RbEEyQnpIdzkramNZdz09

Meeting ID: 864 7536 7500

Passcode: 178948

Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες, προτού επιλέξετε παρακολούθηση της εκδήλωσης:     

  • Για να παρακολουθήσετε, χρειάζεται να έχετε κατεβάσει στον υπολογιστή/κινητό/ταμπλέτα σας την πλατφόρμα Zoom (δωρεάν, πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο) και να έχετε κάνει sign in.
  • Το meeting για την εκδήλωση ανοίγει 10 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης. Όσοι συνδέονται, περιμένουν στην ψηφιακή αίθουσα αναμονής (waiting room) του meeting, μέχρι να επιτραπεί η είσοδος σε όλους.
  • Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο (live). Από την αρχή της εκδήλωσης και ως το τέλος, οι κάμερες και τα μικρόφωνα όλων θα πρέπει να είναι κλειστά.
  • Εάν θέλετε να θέσετε κάποιο ερώτημα ή να μεταφέρετε κάποιο μήνυμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο chat της πλατφόρμας zoom.

Ακολουθήστε μας στα social media: Facebook και Instagram